Bruger folk stadig DAB-radio?

Det er faktisk ved at være en del tid siden, at folk blev helt imponerende over det med DAB-radioen!

Det var lidt af en retro-revolution, for på en og samme tid var der tale om noget og noget, som der altid havde været der, men som man bare forsøgte at relancere lidt for ikke at sige forbedre.

Når ret skal være ret, så var der jo egentlig tale om, at man udviklede et nyt system radio-kanaler, hvor de blev nemmere at fange, havde lidt bedre signal, og dette var ofte takket være de nye radiomaskiner, som man kunne købe for næsten ingen penge.

De kunne se futuristiske ud, eller de kunne have et gammeldags look, men det var en praktisk ting, fordi man nu kunne få sin radio ud i teltet, campinvognen, skuret og meget andet, uden man skulle bekymre sig om ledninger – da mange kørte på batterier – og signaler kunne være godt mange steder.

Og så kom der jo nye radiokanaler til!

Hvem hænger stædigt fast i DAB-radio?

Man kunne få sig et udvalg med kanaler, så der var noget alt efter humøret tit og ofte, men når man ser på det i dag, så er DAB-radio da endt lidt i skyggen.

Som udgangspunkt kan de fleste jo hente deres radio-kanaler på deres smartphones, som de fleste jo ejer nu om dage, og de vejer og fylder mindre end DAB-radioerne.

Desuden er det gammeldags ved taleradio ved at dø ud, da folk hellere vil høre podcasts og således have adgang til radioen, når de selv vil høre det, end de skal dikteres det.

Men den version af radio findes endnu, hvor du blandt andet kan blive klog på DAB radio plus test ved at klikke på dette link.

Men om det overlever i længden, handler nok om, hvorvidt det kan tilpasse sig (igen).