Den bedste gulvafslibning kan klarlægge ting mellem brædderne

Når du har fået udført sådan en god omgang gulvafslibning, så kan det være, at du finder nogle ting, som du havde tabt nede mellem brædderne på gulvet.

Her taler vi om sådan et trægulv, hvor der er et mindre mellemrum mellem træbrædderne, eller der måske er sådan et lille hak ned mellem brædderne, så man bedre kan se overgangen mellem dem, men det er mest lagt æstetisk eller fordi, at brædderne nu var lavet på den måde.

Vi mener heller ikke sådan noget som skidt og snavs, for det skulle gerne være sådan noget, som gulvafsliberen får med, hvis der er tale om indgroet snavs: fnuller og støv skulle man gerne få op fra revnerne, når man støvsuger.

Men ved en gulvafslibning – og specielt hvis man benytter sig af en gulvafhøvling også, hvis dette er nødvendigt – så kommer man måske lige nøjagtigt derned mellem revnerne i brædderne, at revnerne til sidst helt forsvinder, eller man kommer ned, hvor man kan finde de ting, der har sneget sig derned og som siden har gemt sig i mørket dernede, hvor man ikke kunne se eller nå det.

Den gode gulvafslibning gav dig glemte sager igen 

De her ting kan være sådan noget som småt legetøj, nogle gamle nøgler – hvis der er tale om store revner – men det kan jo også være en dyr fingerring eller tilsvarende, som man har let efter længe.

Det er jo en lille frynsegode at få sådan noget vigtigt tilbage, som man troede, at man havde mistet for altid, mens man får slebet ens gulve ned.

Gulvafsliberen vil nok holde øje med den slags, for det er noget, man kan mærke, hvis man pludselig sliber på noget andet, som der ikke er træ.

Det kan jo også ødelægge udstyret, så man er nødt til at holde inde og se, hvad det er, som man er stødt på.