E cigaret – i stedet for sundhedsskadelig rygning

De fleste rygere fortryder, at de nogen sinde begyndte at ryge. Igennem årene som ryger går rigtig store pengebeløb op i røg – og samtidig skader man sit helbred. Rygere dør i gennemsnit meget tidligere end ikke rygere, og som om dette ikke skulle være nok, er de i meget dårlig sundhedsmæssig stand i de sidste mange år af dette forkortede liv.

Mangeårige rygere udvikler dårligdomme, som de hr vanskeligt ved at komme af med igen, fordi rygning svækker vitale krops funktioner. Og så er der lugten, de gule tænder, den dårlige ånde og morgenhosten, som heller ikke hører til de mest charmerende træk.

Kvit smøgerne nemt med e cigaretter

Hører du til det store flertal af rygere, som egentlig gerne vil holde op, men som har vanskeligt ved at bryde den dårlige vane? Har du prøvet alle de konventionelle rygestop produkter på markedet, og har du uden held deltaget i diverse rygestop kurser? Så skulle du prøve igen – og denne gang erstatte de konventionelle produkter så som nikotin plaster, tyggegummi og tabletter med en e cigaret. Når du prøver at kvitte røgen uden at have noget, hvormed du kan erstatte den almindelige cigaret, vil du nemlig lynhurtigt blive fristet til at ryge igen.

Med en e cigaret kan du stadig tage en ”smøg” i rygepausen på jobbet eller efter middagen ved festlige lejligheder. Det er bare ikke en ildelugtende cigaret, du bapper på, men en e cigaret, som kun udvikler damp. Dette betyder, at du slipper for stanken af røg i dit hår og tøj, de gule tænder og den hæslige morgenhoste. Og samtidig kan du bruge din e cigaret til at trappe dit nikotin forbrug ned, ved at regulere indholdet af nikotin i den e væske, som du fylder på din e cigaret.

Du kan finde såvel e cigaretter som e væske og batterier på https://www.esug.dk/