Effektiv coating af ventilations systemer

Er du ansvarlig for den daglige drift og administration af en ejendom som huser kontorer, beboelse eller industri? Så har du sikkert også med ventilationen heraf at gøre.

En bygnings ventilations system er et af dens svagere og mere udsatte punkter når det handler om blandt andet brandsikkerhed og indeklima. En brand vil hurtigt kunne sprede sig igennem skakter og kanaler i et ventilations system som ikke er blevet renset i årevis. Fedt og støv har det nemlig med at hobe sig op i kanalerne, og her udgøre en perfekt væge for flammer som ønsker at brede sig i hele bygningen.

Når et ventilations system er fyldt med støv udgør det samtidig en sundheds risiko. Det går nemlig hårdt ud over indeklimaet i ejendommen hvis partiklerne transporteres rundt via ventilations anlægget og hvirvles ud i luften i de enkelte rum.

Foruden at være medvirkende årsag til luftvejs irritationer kan disse partikler være direkte sygdoms fremkaldende. Støv og skidt udgør nemlig den perfekte grobund for svamp, bakterier og vira. Og derfor er det vigtigt at du sørger for at få efterset og renset dine ventilations systemer med jævne mellemrum.

Få udført en professionel coating og spar penge

Måske tænker du at det gamle ventilations system efterhånden trænger til en udskiftning. Et ventilations system med mange år på bagen kan være gennemtæret af rust på grund af kondens, og derfor dyrt og ineffektivt. Men her kan coating også hjælpe.

Når først kanaler og skakter er renset grundigt op og har fået en solid belægning med et moderne coating materiale vil du opleve at hele ventilations anlægget bliver mere energi effektivt. Dette skyldes at coating samtidig lapper utætheder og læk i systemet, hvorved effektiviteten stiger og strøm forbruget falder.

For et tilbud på coating af dine ventilations systemer, kontakt Safe-Coating.dk via hjemmesiden Safe-Coating.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.