Ejendomsservice og vicevært ydelser i København

Er det småt med entusiasmen blandt beboerne i din bolig forening når det handler om delte pligter så som trappevask, rengøring af fælles arealer eller snerydning om vinteren? Så kan du overveje at hyre professionelle ind til at løse disse opgaver.

Overlad den praktiske drift til et ejendomsservice firma

Mange bolig foreninger vælger at udlicitere opgaver som vedrører den daglige drift af ejendommen til et ejendomsservice firma. På den måde kan I være sikre på at rengørings frekvensen – og dermed hygiejne standarden – opretholdes, og at de fælles arealer bliver passet på behørig vis. Og så slipper beboerne for at være forpligtet til de sure tjanser.

Hvor får jeg hjælp til ejendomsservice i København?

Hvis din ejendom har sin beliggenhed i Storkøbenhavn eller i det nordsjællandske kan du trygt kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS. Dahlin Ejendomsservice ApS leverer ejendomsservice til større og mindre bolig foreninger af alle typer. Såvel andels, ejer og lejebolig foreninger har hver dag glæde af Dahlin Ejendomsservice ApS og firmaets stabile drift og servicering af ejendomme i alle størrelser.

Dahlin Ejendomsservice ApS leverer en særdeles fleksibel service og skræddersyr altid sine løsninger så de kommer til at passe til den enkelte forening og dennes ønsker og behov. På samme måde kan du også få tilpasset din ejendomsservice løsning hos Dahlin Ejendomsservice ApS. Du kan altid få en uforpligtende samtale med en af de dygtige og erfarne ejendomsservice specialister hos Dahlin Ejendomsservice ApS, som kan hjælpe dig med at sammensætte en individuel aftale. Og så kan du selvfølgelig altid vælge at benytte dig af enkelt stående services på ad hoc basis – for eksempel snerydning, hjælp til cykel oprydning i gården eller bortskaffelse af storskrald.

Du kan kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS via hjemmesiden dahlin-ejendomsservice og få en uforpligtende snak om dit og din ejendoms behov for ejendomsservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.