Få et sjovere sexliv med en butt plug

Få et sjovere sexliv med en butt plug

Butt plugs forbindes traditionelt med homoseksuelle mænd, som anvender dem som sexlegetøj, og til at træne anus op til anal sex. Den velkendte juletræsformede butt plug i hård plast har dog fået konkurrence af de mere moderne varianter, som fås i mange forskellige størrelser, materialer og udformninger. Konceptet butt plug har også udviklet sig, og tæller nu også analt sexlegetøj med elektrisk vibration eller hydraulisk stimulation. Og så er butt plugs ikke længere forbeholdt den homoseksuelle del af befolkningen.

Butt plug – også til heteroseksuelle kvinder

Der er mange fordele ved at anvende en butt plug, hvis man er en heteroseksuel kvinde. For det første kan du anvende butt plugs på samme måde som homoseksuelle mænd, hvis du ønsker at prøve anal sex. Med en butt plug kan du vænne dig til at have noget i anus, og stille og roligt træne ringmusklen til at udvide sig tilstrækkeligt til, at der bliver plads til en penis. På den måde kan du minimere risikoen for skader i endetarmen ved anal sex.

For det andet sker det ofte, at lukkemusklen tager skade under fødsel. Så er du ved at træne din bækkenbund op efter en hård fødsel, kan du bruge din butt plug til at træne ringmusklen op med, som led i dine bækkenbunds øvelser – lidt på samme måde som vaginal vægte. Og for det tredje kan en butt plug øge følsomheden i forbindelse med vaginal sex for både dig og din partner. Hvis du er iført en butt plug under samlejet, vil den presse imod din bageste skedevæg, og dermed få dig til at føles mere stram. På den måde kan I begge få en mere intens oplevelse. Prøv det eventuelt sammen med en penisring.

Du kan finde et stort udvalg af butt plugs i forskellige varianter i den online sexshop på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/anal-sexlegetoej/butt-plugs