Feriebolig er den perfekte ramme om familieferien

Feriebolig er den perfekte ramme om familieferien

Skal hele familien på ferie sammen? Eller er I en stor gruppe venner, der gerne vil holde ferie sammen? Så er det en god ide for jer, at I lejer en feriebolig. Dermed har I både et værelse hver, men har også et opholdsrum og et køkken, hvor I kan lave mad til alle sammen. 

Hvis I leder efter nogle virkelig store ferieboliger, er det en god ide at rette blikket mod Djursland. Der ligger Røndegaard, hvor de har hele tre store ferieboliger, som I kan vælge imellem. De har gennem en årrække udlejet feriebolig i djursland og har derfor styr på, hvad der er med til at gøre en feriebolig til noget helt særligt. Alle deres ferieboliger er derfor luksuriøse, samtidig med at de giver jer masser af plads. 

Deres ferieboliger har plads til mellem 20 og 27 personer. De ligger på en smuk gammel gård, hvilket danner nogle meget stemningsfulde rammer om jeres ferie. 

Røndegaard ligger i nærheden af den lille by Rønde på Djursland ikke langt fra havet. Det giver jer gode muligheder for at komme ud og opleve naturen, komme på stranden og på andre måder virkelig hygge jer. Er der børn og barnlige sjæle med, vil de helt sikkert elske, at I tager i Djurs Sommerland, der ligger en kort køretur derfra. 

Derudover er der også mange andre attraktioner i nærheden. For eksempel kan I besøge Ebeltoft, Kattegatcenteret i Grenaa og Aarhus, der også kun ligger en kort køretur derfra.

Der er dog også masser af aktiviteter for jer, hvis I bliver i ferieboligerne. For eksempel er der spabad, bordfodbold og billard indendørs og en petanquebane udendørs. Dermed kan I nemt få tiden til at gå. De forskellige discipliner er oplagte til, at I kan holde en konkurrence, hvor I alle sammen kæmper imod hinanden. Det kan være med til at styrke fællesskabet i familien.