Find den perfekte gave til jægeren!

Er du på jagt efter en kanon gave til et familiemedlem, der er jæger? Vi lister tre gavemuligheder til dig, som du kan forære til dit familiemedlem. Læs med her.

Vandrestøvler

Man skal ikke gå ned i pris, når det kommer til gode sko. F.eks. når en jæger begiver sig ud på jagt, så befinder han/hun i mange timer på fødderne. Gode vandrestøvler giver bedre komfort, uden de er risiko for vabler og våde fødder. Vandrestøvlerne kan bruges til andre ture ude i det fri, såsom almindelig gåture, hiking eller shelterture.

Derfor kan det godt betale sig at lægge gode penge i et par ordentlig støvler. Hvis du skal have vandrestøvler af godt kvalitet, så skal du måske ind og have hjælp af en professionel. Du kan få forskellige slags vandrestøvler, der er tilpasset bestemte typer af terræn. Så det er bare med at spørge. 

Godt overtøj

En anden god gaveidé vil være varmt og komfortabelt overtøj. Naturen i Danmark er ikke altid til at regne med, så godt overtøj vil helt sikkert være et hit. Du kan naturligvis købe hvilken helst jakke, men en jægerjakke skal nu have de korrekte farver. Hos jagtforhandlere kan du finde jakker, der har de rette grønne farver eller mønstre, som de skal have.

Valg af udstyr

Jagtturen er intet uden en ordentlig riffel. Der er mange forskellige mærker, hvorfor du må gøre dig grundig research, før du køber en. Er du selv jæger og vil forære en riffel til en anden, kan du spørge andre jægere til råds. Det er en investering, så derfor skal man nødig købe noget, der ikke er ordentligt.

Nu er det ikke alle og enhver, der kan gå ud og købe en riffel. Så hvis du ikke har jagttegn, kan du ikke købe riflen. Men en god jagtkniv vil sikkert også glæde jægeren, da den er god at have ved sin side på jagtturen. Kniven kan blive nødvendig til håndteringen af det nedlagte vildt.