Flotte og raffinerede strømpebukser - find dem online

Flotte og raffinerede strømpebukser – find dem online

Lækre strømpebukser – og helst mere end et eller to par – er obligatoriske i en hver kvindes garderobe. Langt de fleste kvinder ynder at iføre sig en kjole eller en nederdel fra tid til anden.og hvis det ikke lige er højsommer, er et ar strømpebukser comme il faut – både på grund af temperaturen og fordi et par vinterblege ben sjældent er det største aktiv.

Hvilke strømpebukser egner sig til hvilke formål?

Dertil kommer, at man sjældent vil bruge de samme strømpebukser til en bytur, som man vil være iført til hverdag på jobbet. Hverdags strømpebukser er som regel mere neutrale i deres udtryk, og er således enten sorte, grå eller hudfarvede. De strømpebukser, du har på når du er på job, skal også kunne holde til mere end dine fest strømpebukser – og dette betyder, at du typisk vil vælge en kraftigere variant. De helt tynde strømpebukser (dem, som er under 15 denier) er godt nok både elegante og raffinerede, men sjældent særligt slidstærke, så dem vil du nok gerne gemme til en ganske særlig lejlighed.

Til festen eller på natklubben vil du sikkert gerne være iført et par strømpebukser med lidt ekstra wow factor. Til det formål kan du for eksempel vælge strømpebukser med indlagte blonder eller et iøjnefaldende mønster, eller måske en særlig effekt.

Visse strømpebukser ligner de klassiske net strømper, som vi ofte associerer med uartige damer, og som derfor er lidt ekstra sassy i deres udtryk. Andre har søm bagpå, sådan som vi kender det fra 50’ernes pin up piger og deres alenlange ben. Og atter andre er helt utroligt frække, idet de er bundløse, og derfor giver særligt fri adgang til erotisk leg og spilopper.

Hos Love Lingeri kan du finde et stort udvalg af lækre strømpebukser i høj kvalitet – se dem alle på love-lingeri.dk