Hvad skal du betale den gulvsliber i Galten

Hvad skal du betale den gulvsliber i Galten

Du skal selvfølgelig betale den aftalte pris mellem dig som kunde og gulvsliberen i Galten, som I er blevet enige om, men spørgsmålet er jo så mere, hvordan man bliver enige om den slags.

For der kan komme flere faktorer ind i spil med, hvordan man afgør, hvad der skal betales for en gulvslibning.

Der er jo ikke tale om en vare, som kan man prissætte og eventuelt prutte i prisen om, selvom dette sjældent forekommer, hvis man taler om mindre varer, men det sker da med større varer nu og da.

Dette er jo en service, som der bliver ydet på noget specifikt for dig, om det så har fået en gulvslibning før eller ej – og selv hvis du har fået foretaget en gulvafslibning før, så kan det være, at der er mere eller mindre, der skal gøres ved gulvet næste gang, så prisen kan variere her.

Du skal jo hverken betale for meget eller for lidt for din gulvafslibning, og pris og kvalitet skal jo hænge sammen, men det duer ikke at henvise til et andet firma, der tager en bestemt pris.

For det billigste kan være det dårligste, og måske er der noget lorent ved prisen, som kan komme til at ramme dig negativt, selvom det på overfladen ser fordelagtigt ud.

Lad os forklare:

Antag at du læser, at du skal betale en bestemt pris for en gulvslibning uanset gulvtype, men når man så ser på gulvet, tilstanden og arealet af det, så vil den pris bare slet ikke slå til, hvis man skal kunne gøre det godt nok.

Så står gulvsliberen ude hos dig og siger, at det nok bliver dyrere, end der var anvist, hvis det skal gøres godt nok, og så føler man sig jo nok lidt presset til at sige ja.

Er det ikke bedre, at du får en bestemt pris at vide, der er skræddersyet til at klare dit gulv?