Kay Bojesen figurer – den bedste gaveidé

Leder du efter den perfekte gave til studenten, dåbsbarnet, konfirmanden eller det lykkelige brudepar, som skal fejres her til sommer? Er du stadig i tvivl om hvorledes du kan begave den glade modtager med smuk designer kunst, som holder i mange år, og som aldrig går af mode? Så kan du med fordel tage et kig på Design Klassiker Shops udvalg af Kay Bojesen figurer. Kay Bojesen er en af vor tids største design ikoner – og du går aldrig galt i byen med en gave udvalgt fra Kay Bojesens vidt favnende kollektion af søde og finurlige træfigurer.

Hvilken Kay Bojesen figur skal jeg vælge?

Hos Design Klassiker Shop finder du alle de Kay Bojesen figurer, som findes på markedet. Design Klassiker Shop er autoriseret forhandler af de originale Kay Bojesen figurer, og sælger samtlige figurer gennem sin online shop.

Her kan du gå på opdagelse i søde dyre figurer – for eksempel elefanten, hesten, gravhunden, flodhesten, zebraen og hunden Tim – biler, gardere, nissemænd og nissepiger og så selvfølgelig alle variationer over temaet Kay Bojesen abe. Aben er måske den mest kendte Kay Bojesen figur, og pryder den dag i dag mange designer hjem verden over. Den sjove abe kommer i flere forskellige størrelser, og tilvirkes i forskellige træsorter.

En Kay Bojesen abe er ideel som gaven til studenten, idet den fås med studenterhue – rød eller blå. Og så bliver modtageren indehaver af ikke alene et sødt og dekorativt element til kollegieværelset, men også et stykke dansk kultur og design historie, som han eller hun kan have glæde af hele livet.

Kay Bojesen fugle

En anden gave idé er en af de utroligt søde fugle fra Kay Bojesens hånd. Disse har den fordel, at der hvert år udkommer fugle i nye farve sammensætninger – og derfor udgør Kay Bojesen fugle et unikt samlerobjekt. Se dem alle på designklassikershop.dk