Orgasmegaranti med en rabbitvibrator

Orgasmegaranti med en rabbitvibrator

Er du på jagt efter et stykke sexlegetøj, der giver orgasmegaranti? Så er rabbitvibratoren et ret sikkert bud. På https://www.belugi.dk/ har vi fundet frem til tre testvindere, som du kan købe med prisgaranti og fuld diskretion. Lyder det som noget for dig, så læs med her.

Fun Factory – Miss bi

Med denne vibrator får du en intens stimulering af både klitoris og vagina. Den er lækker og stilren, og den har to motorer, der kan vibrere med forskellige styrker, så du kan finde frem til din favorit.

Find den hos Belugi til 799,00 DKK

Fifty shades of Grey – Oh my

Her får du en vibrator der er yderst elegant i sit design, og som er formet perfekt til stimulering af g-punktet – samtidig med at de små kaninører stimulerer klitoris. Høj kvalitet, lækkert design og mulighed for meget intense orgasmer. Så bliver det ikke bedre.

Find den hos Belugi til 599,00 DKK

LELO Ina 2

Tænder du på en kraftig stimulation af klitoris, så er denne model måske noget for dig. LELO Ina 2 er endnu mere kraftfuld end den foregående model, og selve klitorisstimulatoren sidder meget tæt på dildoen, hvilket giver en ret intens stimulation, der ikke er for nybegyndere.

Find den hos Belugi til 1179,00 DKK