Powerapps: Lær at lave mobil apps

Når du hører omkring apps, så er det første du tænker nok ikke, at det virker som en nem og ligetil opgave, hvis man selv vil kaste sig over at udvikle sin egen app. Men – der findes rent faktisk en løsning, hvor du på din arbejdsplads kan komme til at lave apps – og selvfølgelig uden, at det skal være en tung og gråhåret proces. Svaret på løsningen er et kursus Powerapps. 

Hvad kan du på et kursus Powerapps? 

Et kursus kan være den helt ideelle måde, du kan få oplæring i, hvordan der kan laves apps, som I kan bruge på arbejdspladsen. Før vi går videre, kan det være du spørger: Hvilke former for apps kunne overhovedet være relevant at lave til ens arbejdsplads?

Svaret er, at der er mange muligheder. Det kan være, din arbejdsplads gerne vil have, at medarbejdere nemmere skal have adgang til data i virksomheden. Og denne mulighed har man gennem en app, som kan laves til præcis det formål. Det kan selvfølgelig være en stor mundfuld at kaste sig ud i Powerapps selv i arbejdstiden, hvis ikke man har erfaring med det. Derfor kan et Powerapp kursus også være den helt rette løsning. 

Det gode ved et kursus i Powerapps er, at det udbydes på forskellige niveauer. Det betyder også, at medarbejdere på mange forskellige niveauer vil kunne få noget ud af kurset. Det betyder selvfølgelig også, at der er god mulighed for at udvikle sine kompetencer løbende ved at komme på nye kurser, når det er nødvendigt. 

Find et kursus til dine medarbejdere

Når du skal vælge en kursusudbyder, er det en fordel, hvis firmaet tilbyder kurser på forskellige sværhedsgrader. Derudover er det også en fordel, hvis kurserne kan tilpasses til de behov, som din virksomhed måtte have – det kan nemlig gøre kurset endnu mere relevant og brugbart. Du kan starte din søgen her: https://www.4d.dk/kurser/office/powerapps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.