Prøv det nemme Red Dog Poker

Prøv det nemme Red Dog Poker

Har du aldrig hørt om Red Dog Poker? Eller vil du gerne blive lidt klogere på spillet? På fun-games.dk kan du læse om, hvordan du hverken behøver spille godt eller bluffe de andre for at vinde. Hvis du synes, det er sjovt blot at skulle have heldet med dig og hurtigt at lære et nyt spil, er Red Dog Poker spillet for dig.  

Regler 

I Red Dog Poker starter du med at lægge et bet. Typisk bestemmer du selv størrelsen på bettet og må lægge lige så meget, som der ligger i puljen i forvejen. Derefter får du to kort. Hvis de to kort ligger lige op af hinanden numerisk, for eksempel en treer og en firer, er det et push, og du får dine penge igen.

Hvis du får to ens kort som dine første kort, får du et tredje kort. Er det også identisk med de andre, slutter spillet der, og du får dine penge 11 til 1 igen. Ud fra, hvor mange gange du får dine penge igen, kan du fornemme, at dette ikke er noget, der sker særlig tit.

Er der mindst et kort imellem de to kort, altså for eksempel tre og fem, har du mulighed for at placere et bet mere. Derefter får du et tredje kort. Hvis dit nye kort ligger mellem de to første kort, vinder du. Hvis det ikke gør, taber du. Så enkelt og hurtigt er spillet.

Gevinster 

Det er selvfølgelig nemmere at få et kort, der ligger mellem dine to første kort, hvis der er mange kort i mellem dem. I Red Dog Poker gælder esserne både som det højeste og det laveste kort. Hvis du får to esser, er du derfor sikker på, at du vinder. Det gør dog også, at du ikke får dine penge så mange gange igen, hvis du spiller om penge.