Spar penge på renovering af badeværelse

advertorial

Har du også et indre billede af det ultimative badeværelse, som du drømmer om at kunne føre ud i livet, men ikke har de nødvendige midler til at gennemføre det? Så er det ikke sikkert at du er nødt til at droppe din drøm, for der er nogle man kan gøre på en lidt smartere og billigere måde. Om det så er noget du kan leve med i længden, er helt på til dig selv og dine krav til et badeværelse. Kunne du tænke dig at vide mere om hvordan du kan spare penge på badeværelset, så kan du med fordel læse mere i denne artikel.

Køb brugte fliser

Nogle mennesker flår ikke bare tingene ned og smadrer dem i processen, når de renoverer deres hus. En del mennesker gør det faktisk forsigtigt, enten for at gemme de gamle materialer, eller for at prøve at sælge dem og dermed tjene lidt penge på dem. Især er badeværelsesfliser en populær handelsvare, så det er et optimalt sted at spare nogle penge. Hvis du ikke kan lide flisernes udseende, kan du bare male dem over.

Mal badekarret

Ved at male dit badekar, kan du give det et helt nyt look og dermed spare et stort beløb, da du ikke behøver at gå ud og købe et nyt. Den billigste løsning er faktisk at spraymale det. Nu tænker du måske: spraymaling badekar – hvordan hænger det sammen og kan det overhovedet lade sig gøre? Det kan det faktisk godt, det kræver bare at man sætter sig ind i hvordan man gør og køber noget ordentlig maling, i stedet for den billige fra supermarkedet.

Dekorer væggene

En anden måde man kan få et nyt og frisk look på sit badeværelse, er ved at male vægge og/eller fliser, og herefter dekorer med forskellige former for billeder eller plakater. Disse kan fås billigt i en genbrugsbutik.