Tag det med, der skal til læderrens

Du har kigget lidt på din lækre læderjakke, som du lige har fået i gave og tænkt, at det måske kunne være smart at gå et sted hen, hvor man kunne lave en aftale om, at de skulle stå for at lave læderrens på den her jakke for fremtiden og gennemgående flere gange.

For man vil jo gerne sørge for, at den kan holde sig i mange år, for den læderjakke har garanteret været dyr, så nu vil man gerne gøre sit for, at den kan komme til at se næsten ny ud i lang tid fremover, indtil man ikke kan passe den længere, eller det ikke er helt moderne at gå med den længere – eller den vitterligt er blevet så slidt, at den ikke kan fikses længere.

Eller når ens venner og familie siger, at nu har man gået med den længe nok.

Men så kommer man faktisk i tanke om noget andet, man har hængende i klædeskabet.

Tag alt læder med til rens, nu det er

For grunden til, at du fik den her læderjakke, var faktisk, at du for mange år siden havde gået i en tilsvarende, som du næsten var blevet synonym med, og hvis du ikke tager helt fejl, så hænger den faktisk bagerst i klædeskabet.

Du kunne endda ikke nænne at pakke den ned i en kasse, og du havde en forhåbning om, at der dukkede en lejlighed op til at tage den gamle læderjakke på til, men det kom der bare aldrig.

Nu kunne du dog godt tænke dig, at dit gamle ungdomsminde kommer til at se flot ud, om du skal have den på eller ej, for det fortjener den, så du tager den med ned, hvor du vil have lavet læderrens på din nye læderjakke.

Hvem ved, måske bliver den så fin, at du kan give den som gave!